
جفت چهار (واوها، ویرگول ها)
خلاصه داستان:
نمایش"واوها و ویرگولها" نمایشی است که با سوژه قرار دادن روابط عاطفی و انسانی میان زنان و مردان در جامعه کنونی ایران، پرسشهای زیادی درباره گسست این روابط وتغییر ماهیت آن مطرح میکند
ملاحظات: جفتچهار (برندهٔ جایزهٔ اکبر رادی از دوازدهمین جشنوارهٔ بینالمللی تاتر دانشگاهی و اجرا شده با نام «واوها، ویرگولها» به کارگردانی صابر ابر در تماشاخانهٔ ایرانشهر، پاییز ۱۳۸۸)
نوع اثر: نمایشنامه تالیفی
زمان: 80 دقیقه
ژانر: درام اجتماعی
مخاطب: بزرگسال
تعداد پرسوناژ: (0 کودک - 10 مرد - 9 زن)
نوع اجرا: 4 پرده
مضمون اثر: عشق, رابطهعطفی،
نمایش از چهار اپیزود تشکیل شده، اپیزود اول درباره جدایی زن و شوهری جوان و هنرمند در جامعه کنونی ایران است. در این اپیزود هر چند جدایی این زن و شوهر جوان به طور شفاف نمایش داده میشود.
اپیزود دوم در تشریح بحران روابط پیچیده دو زن و مرد متفاوت از جامعه امروز است. زنان و مردانی که به دلیل شکل پنهانی ارتباط عاطفی خود با یکدیگر در این اپیزود کنار هم معنا پیدا کردهاند. در مقابل تشریح این ارتباط، رابطه دوستی دو زن و نگاه دو مرد در تقابل با یکدیگر به چالش کشیده میشود.
اپیزود سوم درباره فروپاشی یک خانواده جوان است؛ مردی همسر باردار خود را به طور ناگهانی ترک میکند و به نقطهای نامعلوم میرود و تنها از خود فیلمی برجا میگذارد که در آن تنها به مکانی به نام ساحل سوم رود اشاره شده است
اپیزود چهارم این نمایش که میتوان آن را کاربردیترین اپیزود این نمایش دانست، به تشریح ارتباط دو گونه متفاوت زن و مرد که باز هم به نوعی به هم مربوط میشوند، میپردازد. .